- TVN
- TVN 7
- TTV
- METRO
- TVN24
- TVN24 BIS
- EUROSPORT 1
- EUROSPORT 2
- TVN Turbo
- DTX
- Discovery
- Discovery Historia
- Discovery Science
- Discovery Life
- ID
- Animal Planet HD
- TVN Style
- Travel Channel
- TLC
- HGTV
- FOOD NETWORK
- TVN Fabuła
- Warner TV
- Cartoon Network
- Cartoonito
- Nick Jr.
- Nickelodeon
- NickToons
- TeenNick
- MTV Polska
- Comedy Central
- Polsat Comedy Central Extra
- Paramount Network
- Disney Channel
- Disney Junior
- Disney XD
- National Geographic
- Nat Geo Wild
- Nat Geo People
- FX
- FX Comedy
- Romance TV
- Motowizja
- SPORTKLUB
- FIGHTKLUB
- Ultra TV 4K
- Junior Channel
- POGODA24.TV
- Szlagier TV
- TVC Super
- Red Carpet TV
- ViDoc TV
- Studiomed TV
- MUSIC BOX
- MIXTAPE
- CTV
Food Network to najlepszy kanał kulinarny w Polsce. Magda Gessler, Robert Makłowicz, Tomasz Jakubiak i Daria Ładocha to tylko kilku z prowadzących, którzy w swoich programach dzielą się z widzami kulinarną pasją i wiedzą. To doskonały wybór dla wszystkich, którzy kochają gotować i cenią sobie świetną rozrywkę. Kanał pokazuje wszystkie oblicza kuchni. Dzięki niemu, widzowie mogą podróżować w poszukiwaniu nowych kulinarnych smaków, czerpać inspiracje i zdobywać wiedzę o gotowaniu. Food Network gwarantuje też dobrą zabawę i emocje, które sprawiają, że apetyt oglądających rośnie z minuty na minutę.
Parametry mediowe | Profil widza | ||
---|---|---|---|
ZASIĘG TECHNICZNY | 69% | Płeć | 66% kobiet |
ZASIĘG MIESIĘCZNY | 2 757 021 | Wiek | 20-54 |
UDZIAŁ W RYNKU W 20-54 C50K+ | 0,1% | Dochód na gospodarstwo | POWYŻEJ 3 500 zł |
AFF.INX dla W 20-54 C50K+ | 228 | ||
Miasta powyżej 50 tys. | 62% |
spoty
sponsoring
Sexy kuchnia Magdy Gessler
Sexy kuchnia Magdy Gessler
Co nas truje
Co nas truje
Sztuka mięsa
Sztuka mięsa
Sexy kuchnia Magdy Gessler
1 / 3
Program udowodni niedowiarkom, że kuchnia nie jest strasznym miejscem, a gotowanie może być naprawdę sexy. Potwierdzi to Magda Gessler powołując się na liczne, naturalne afrodyzjaki, o które możemy uzupełnić swoją codzienną dietę.
Co nas truje
2 / 3
Są smaczne, łatwo dostępne i tanie, a tym samym uwielbiane przez wielu na całym świecie. Od kilkudziesięciu lat ich fenomen nieprzerwanie trwa.
Sztuka mięsa
3 / 3
Tomasz Jakubiak weźmie pod lupę to, co od wieków jest specjalnością naszej kuchni, czyli mięso.