- TVN
- TTV
- METRO
- TVN 7
- TVN Fabuła
- TVN Style
- TLC
- HGTV
- FOOD NETWORK
- Travel Channel
- Discovery Life
- Animal Planet HD
- ID
- TVN Turbo
- Discovery Channel
- Discovery Science
- Discovery Historia
- DTX
- TVN 24
- TVN 24 BIS
- EUROSPORT 1
- EUROSPORT 2
- TVC
- Nickelodeon
- Nick Jr.
- NickToons
- MTV Polska
- Comedy Central
- Polsat Comedy Central Extra
- Paramount Channel HD
- Canal+ Sport
- CANAL+ FAMILY
- Canal+ Sport 2
- nSport+
- Ale Kino+
- Planete+
- Kuchnia+
- Domo+
- Novelas+
- MiniMini+
- teleTOON+
- Disney Channel
- Disney Junior
- Disney XD
- National Geographic
- Nat Geo Wild
- Nat Geo People
- FOX
- FOX Comedy
- Romance TV
- Motowizja
- SPORTKLUB
- FIGHTKLUB
- e-sport
- Red Carpet TV
- Studiomed TV
- Ultra TV 4K

Dodaje smaku. Dostarcza inspiracji pasjonatom kulinariów, rozpoczynających swoją przygodę z gotowaniem, jak i wytrwanym adeptom tej sztuki, oraz tym, którzy kochają jeść. Promuje zdrowy styl życia, poszerzanie kulinarnych horyzontów oraz zachęca do przygotowywania nowoczesnych, smacznych potraw. Stacja prezentuje najlepsze światowe programy takich gwiazd jak Jamie Oliver czy Anthony Bourdain, a także własne produkcje z udziałem polskich sław oraz „cook news”, jedyny w Polsce program poświęcony branży gastronomicznej i kulinarnej.
Parametry mediowe | Profil widza | ||
---|---|---|---|
ZASIĘG TECHNICZNY | 32% | Płeć | 55% mężczyzn |
ZASIĘG MIESIĘCZNY | 2 996 936 | Wiek | 16-49 |
UDZIAŁ W RYNKU 16-49 | 0,09% | Dochód na gospodarstwo | dochód powyżej 3 500 tys. |
AFF.INx dla K 16-49, m. 50tys.+ | 183 |
spoty
sponsoring

ABC GOTOWANIA - KUCHNIA WŁOSKA
ABC GOTOWANIA - KUCHNIA WŁOSKA

JAGNY NIEDZIELSKIEJ KUCHNIA BEZ RESZTEK
JAGNY NIEDZIELSKIEJ KUCHNIA BEZ RESZTEK

BITWA NA SMAKI DAVID VS MATTEO
BITWA NA SMAKI DAVID VS MATTEO

WIELKIE OTWARCIE
WIELKIE OTWARCIE

M JAK MIĘSO
M JAK MIĘSO

CZY NA PEWNO UMIESZ GOTOWAĆ?
CZY NA PEWNO UMIESZ GOTOWAĆ?
ABC GOTOWANIA - KUCHNIA WŁOSKA
1 / 6


Nowy program Mariety Mareckiej, która tym razem skupia się na kuchni włoskiej. Będzie pizza, ravioli i wiele innych smakowitych potraw.
Esencją kuchni włoskiej są proste potrawy, przygotowane z zaledwie kilku dobrej jakości składników. Oliwa z oliwek, świeże warzywa i zioła, wyraziste sery, ryby i owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawa wielu dań. Marieta pokaże krok po kroku, jak zrobić domowy makaron, pizzę, risotto, zupę minestrone, foccacio, karczochy pod beszamelem, tiramisu i wiele innych pyszności.
JAGNY NIEDZIELSKIEJ KUCHNIA BEZ RESZTEK
2 / 6


Jagna Niedzielska zaprasza do programu, w którym pokaże jak gotować w duchu zero waste.
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni oraz propagatorka nurtu zero waste, a także autorka książki o tej samej tematyce tym razem zabiera się za program telewizyjny. Jagna pokaże w nim, jak najefektywniej wykorzystać to, co mamy w naszej kuchni, aby straty zminimalizować do zera.
BITWA NA SMAKI DAVID VS MATTEO
3 / 6


Dania włoskie czy francuskie? Które okażą się lepsze? David Gaboriaud i Matteo Brunetti po raz trzeci zmierzą się w kulinarnym pojedynku i powalczą o uznanie zaproszonych do studia gości.
W każdym odcinku David i Matteo skrzyżują noże, by sprawdzić, który z nich lepiej poradzi sobie z kulinarnym wyzwaniem, rzuconym im przez gościa. Będą nie tylko gotować, ale też podglądać i komentować poczynania konkurenta. Przygotują dania m.in. ze szparagów, królika, szpinaku, wołowiny i słodkiej śmietanki. Ich zmagania ocenią Damian Kordas, Vienio, Natalia Sosin-Krosnowska i Jagna Niedzielska.
WIELKIE OTWARCIE
4 / 6


Gastronomia to jeden z najtrudniejszych i najbardziej konkurencyjnych biznesów. Mimo to, punkty gastronomiczne wyrastają jak grzyby po deszczu i równie szybko upadają. Bez względu na to, każdy początkujący restaurator wierzy, że odniesie sukces.
W programie poznamy osoby, które odważyły się wejść do biznesu gastronomicznego. Zobaczymy jak powstaje restauracja, krok po kroku. W pierwszym sezonie poznamy Michała i Roksanę, którzy otworzą bistro z piekarnią pieczywa, a także Agatę, która zdecyduje się powiększyć swój biznes. Jeden z uczestników – Carlos, wystartuje ze swoim foodtruckiem, a grupa przyjaciół będzie szukać pomysłu na unikalny w skali światowej biznes. Widzowie przekonają się, że otwieranie restauracji to m.in. potyczki z urzędami, sanepidem, dostawcami, ale i żmudny proces rekrutacji pracowników! Kilka tygodni po otwarciu, sprawdzimy czy było warto!
M JAK MIĘSO
5 / 6


Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu ogromna ilość mięsa, a dla drugich to szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć jak je wykorzystać!
Dziesięcioodcinkowa seria „M jak mięso” to pigułka wiedzy o tym jak kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać na surowo. W każdym kolejnym odcinku widzowie odkryją wszystkie tajniki wieprzowiny, wołowiny, drobiu, kaczki, podrobów i kiełbas. Każdy odcinek to trzy, różne przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. Serię poprowadzą Jurek Sobieniak i Andrzej Andrzejczak. To idealny duet bo Jurek jest współwłaścicielem dwóch restauracji, a Andrzej konsultantem, który wspiera kulinarne projekty przy otwarciach.
CZY NA PEWNO UMIESZ GOTOWAĆ?
6 / 6


Zaskakujące kulinarne tricki, garść ciekawych porad i mnóstwo zabawnych sytuacji. Andrzej Polan już po raz piąty zapyta domorosłych adeptów sztuki kulinarnej „Czy na pewno umiesz gotować?”.
Autorskie reality show Kuchni+ to program, w którym bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Bohater myśli, że bliscy zgłosili go do programu kulinarnego ze względu na jego duży talent. Każdy z bohaterów uważa, że jego popisowe danie jest najlepsze i doceniane przez domowników. Widzowie dowiadują się jednak, że tak naprawdę rodzina ma już dość przesolonej lasagne, mdłej pomidorówki lub twardych schabowych, ale boi się powiedzieć to wprost kucharzowi-amatorowi