
CANAL+ KUCHNIA ZAPRASZA DO WSPÓŁPRACY PRZY AUTORSKICH PROGRAMACH!
Już z początkiem czerwca stacja CANAL+ KUCHNIA startuje z produkcją drugiego sezonu programu „Jakubiak rozgryza Polskę „ oraz „Domowa piekarnia Kucharskiego”. Ponadto równolegle z nimi ruszy produkcja nowego programu na czele z Marietą Marecką „ABC gotowania – słodkości”. Serdecznie zapraszamy do kontaktu by poznać szczegóły możliwości współpracy!
JAKUBIAK ROZGRYZA POLSKĘ 2
„Jakubiak rozgryza Polskę 2” to kolejny sezon, który przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach. Bigos, żurek, gołąbki, pierogi, flaki i pyzy są na polskich stołach od wieków i mają swoją, często zaskakującą, historię. Tomasz Jakubiak szuka przepisów w starych książkach kucharskich by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni czasu. Prowadzący analizuje historię naszych narodowych potraw, zwracając uwagę, że nie zawsze pochodzą one z naszego kraju. Następnie przyrządza trzy warianty danej potrawy we własnej kuchni. A jeżdżąc po Polsce poznaje lokalne wersje wziętych na warsztat przepisów.
„Jakubiak rozgryza Polskę” to program, który osiąga wysokie wyniki dopasowania wśród widowni z miast AFF 191, z wyższym wykształceniem AFF 150 oraz zajmującej wysokie stanowiska AFF 224.
Start emisji październik 2021.
DOMOWA PIEKARNIA KUCHARSKIEGO 2
W programie „Domowa piekarnia Kucharskiego 2” prowadzący po raz kolejny zabiera widzów do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Piotr Kucharski pokaże, jak upiec polskie klasyki: chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Będą też bagietki i bajgle, cebularze, precle oraz wypieki z różnych stron świata: indyjskie chlebki naan, tureckie pity, gruzińskie chaczapuri, brioszki, a na deser – gofry.
Program „Domowa piekarnia Kucharskiego” jest atrakcyjnie dopasowany do widowni z miast AFF 152, z wyższym wykształceniem AFF 309, zajmującej wysokie stanowiska AFF 360 oraz do widowni z dochodami powyżej 3500zł AFF 163.
Start emisji wrzesień 2021.
ABC GOTOWANIA – SŁODKOŚCI
„ABC gotowania – słodkości” to nowy program Mariety Mareckiej – pasjonatki kulinarnej, która od dłuższego czasu związana jest z kanałem CANAL+ KUCHNIA. Marieta prowadziła m.in. takie programy jak „ABC gotowania”, „365 obiadów Mariety Mareckiej”, „ABC gotowania – kuchnia włoska” oraz „ABC gotowania – kuchnia grecka”. Tym razem widzowie zobaczą prowadzącą w kolejnej odsłonie. Marieta tym razem skupi się na słodkościach. Krok po kroku pokaże, jak przygotować ucztę dla podniebienia.
Start emisji wrzesień 2021.
DANE: NAM, III-IV 2021 AFF Ix A16-49 C50K+, W16-49 Edu High, W16-49 Top Management, W16-49 inc. >3500 vs A16-49, 06:00:00-25:59:59.