
3. SEZON PROGRAMU „ZGRILLOWANI” OD KWIETNIA NA ANTENIE CANAL+ KUCHNIA
W niedzielę, 30 kwietnia w CANAL+ KUCHNIA zadebiutuje nowy sezon programu „Zgrillowani”. Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak — mistrzowie w przyrządzaniu mięsa znowu udowodnią, że na grillu przygotować można dużo więcej niż tylko kiełbaski i karkówkę.
Tym razem Andrzej i Jurek grillują w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem i bujną zielenią. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii. Panowie wrzucą na ruszt rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je z pysznymi dodatkami. Przygotują m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Premierowe odcinki w każdą niedzielę o godz. 13:00 w CANAL+ KUCHNIA.